Syndikatet börjar podda!

15966273_753232424839549_2743468490358953399_n

Vi är Syndikatet, detta är vår podcast!

Efter lång radiotystnad återvänder Syndikatet med ett BANG! Förändringarna är många, men namnet är detsamma. Först och främst kommer vi inte uteslutande att ägna oss åt Coriolis i framtiden, utan främst åt helt andra grejer. Vi kommer nämligen omgående att släppa det första avsnittet av vår nya actual play podcast, där vi spelar Järnringens Symbaroum.

Vi har redan spelat in två äventyr, Det Förlovade Landet och Skattletarfeber och vi planerar att släppa ett avsnitt varje vecka. Dessutom har vi spelat in tre avsnitt av en separat podcast där vi samtalar om rollspel i allmänhet, första avsnittet handlar om att debutera på olika sätt inom rollspelandet och heter därför ”Första gången”.

Vi utlovar mycket nöje!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s