Samtalspodden 6: Isberg

Man kanske inte tror att detta är avsnitt är särskilt mycket att bita i vid en första anblick, men vid en närmare titt förstår man att det är massivt. Man skulle kunna säga att det är åtta gånger så stort än vad man först anar när det först dyker upp vid horisonten i Din podcastapp.
På samma idé bygger den berättarmetod som kallas för isbergsteknik.
Men! Hur är den relevant i rollspel? Det diskuterar vi i detta det sjätte avsnittet av Syndikatets samtalspodcast.

Och vi ljuger inte när vi säger att avsnittet är massivt, då det spänner över två och en halv timma och tog oss över en månad att spela in. Så om du vill fly den fruktansvärda verkligheten för en socialt oacceptabelt lång tid ska du låsa in dig i städskrubben/trollgrottan/räddningsskytteln och lyssna på ett aldrigupphörande nördbabbel signerat Syndikatets mer eller mindre dynamiska duo – Adam & Adam.

Medverkande: Adam Palmqvist och Adam Yngvesson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s