Dimväg 23: Låt slutet bli en sång om sorg och ära

Detta är det tjugotredje, och sista, avsnittet av Dimväg, Syndikatets episka hjältesaga i Trudvangs förtrollande värld. Borsta av dig snön och kliv in i värmen, här väntar en historia du sent ska glömma.

Både Brokk och Ristur är nu förlorade. Men Mirja är återupplivad och därmed har alla offer tjänat sitt syfte. Den stora prövningen står dock ännu framför våra sista hjältar -Hravan och Atli – har de det som krävs för att tillsammans med Solfurd och Mirja ta sig tillbaka till Trudvang? Vilka hinder har de framför sig? Nifelfang är onekligen det första…

Men vi börjar med en inblick i de händelser som Tretand har betraktat i Angarboda under tiden hjältarna varit borta. Hur länge har de varit borta nu, och kommer de någonsin att komma tillbaka? Alla svar kommer i detta det sista avsnittet av den episka saga som vi kallar Dimväg.

Spelledare och äventyrskonstruktör: Adam Yngvesson
Medverkande: Simon Karlsson (Hravan), Eric Herlin (Ristur), Daniel Hansson Palm (Atli) och Rickard Yngvesson (Tretand).

2 kommentarer Lägg till

 1. Joel A skriver:

  Men neeej!! Inget avnitt av något så bra som Dimväg kan väl någonsin tillåtas bli det sista?! :´(
  Tack för ett fantastiskt äventyr, grabbar! Jag kommer att sakna det!

  Gillad av 1 person

  1. Tack Joel! Nu är det tyvärr slut. För den här gången! Det är dock inte alls omöjligt att Dimväg får en uppföljare i framtiden. Fram tills dess har vi en hel del material att pumpa ut – närmast ett kortare äventyr till Oktoberlandet och därefter den stora kampanjen Roi-de-Rats till LexOccultum!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s