Roi-de-Rats 41: Den stora upptrappningen och den sorgesamma återträffen med Kazimirs Vinters

Fyll fängpannan, slipa värjan, tänd lyktan och viska en bön om du tror att det kan rädda din själ! Detta är det fyrtioförsta avsnittet, och det femtonde av del tre, av Syndikatets inspelning av Roi-de-Rats!

Nu är slutet nära, och våra hjältar har ett namn som de vill undersöka – Pierre de Maupertuis. Men de misstänker att detta kan bli ett livsfarligt företag och innan de är redo att gå vidare med det känner de sig nödgade att lämna alla skrifter och bevis som de samlat på sig, i säkra händer.
Valet har något överraskande fallit på Kazimirs Vinters, deras tidigare reskamrat och vapendragare. När de skildes åt var den unge kurländaren en bruten man på god väg in i vansinnets återvändsgränd. Är han verkligen rätt person för denna tunga uppgift? Ett besök på sanatoriet bör väl avslöja den saken?

Dessutom: Ainsley rädar l’Institution de Flory!

asylumet
Une asile de Paris
linstitution de flory
L’institution de Flory

Roi-de-Rats och LexOccultum är skrivna och utgivna av Riotminds. Omslaget är gjort av Peter Bergting © Riotminds.

Spelledare: Adam Yngvesson
Ghislain Roucoult: Simon Karlsson
Gerard Dufort: Eric Herlin
Djojo van Vinkle: Martin Sellgren
Ainsley Galloway: Daniel Skaljac Palm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s