MoN 1.6: Into the Andes and far away, where Juan is the seventh man

En förskräcklig plan har satts i verket, som hotar att förstöra mänskligheten såsom vi känner den, om den går i lås. Men allt är inte förlorat. Om några modiga själar kan avslöja och sammanföra viss information, kan de stå emot mörkret och förhindra att det otänkbara sker.
I möten med mörka kulter, besynnerlig lore, hemska monster och en mängd oöverkomliga fiender, påbörjar utredarna en upptäcktsresa för att möta den ultimata skräcken. Detta är deras historia.

Detta är det sjätte avsnittet av Syndikatets inspelning av Masks of Nyarlathotep. Utredarna har tagit sig till Puno på de sydperuanska högländerna, och deras misstankar mot Augustus Larkin växer sig allt starkare. Samtidigt verkar visst missnöje vara på gång att uppstå även inom gruppen, då ingen kan bli riktigt klok på Nathaniel Fawcett och hans förehavanden – är den mannen verkligen att lita på, eller börjar han att bli, som Bonnie uttrycker det, en belastning för expeditionens fortskridanden? Och vilka är egentligen de bästa packdjuren för en sådan här eskapad?
Detta och mycket mer i avsnitt sex av Masks of Nyarlathotep!

592f1967af7f77c9eb386626d260b865

d4a3ef64c69aad9861ce3ddc70f8de9b

Masks of Nyarlathotep (5th ed) är skrivet av Larry DiTillio, Lynn Willis,
Mike Mason, Lynne Hardy, Paul Fricker och Scott Dorward och är utgivet av Chaosium Inc, till deras spel Call of Cthulhu (7th ed). Omslaget är gjort av Sam Lamont och Rhys Pugh © Chaosium Inc.

Spelledare: Adam Yngvesson
David di Fazio: Simon Karlsson
Bonnie Peck: Eric Herlin
Ian O’Sullivan: Daniel Skaljac Palm
Nathaniel Fawcett: Martin Sellgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s