Chock: Åter från graven – Skräcken på Wiiks herrgård 04

Skräcken på Wiiks herrgård är ett introduktionsäventyr till Chock: Åter från graven, som en tapper spillra av Syndikatet spelade in under mellandagarna 2019. Detta är det fjärde avsnittet av fem, så hoppa in Dodge Ram:en och häng med på en hisnande skräckfärd!

Gänget har hunnit bekanta sig med Wiiks herrgård och har både stött på kusligheter och ledtrådar som tyder på att något inte står rätt till här. Gittan och Robban är dock långt ifrån övertygade om någon övernaturlig närvaro. Kanske kan Miranda ändra deras åsikt med lite anden i glaset? Dessutom är Sivs stora stund kommen!

Chock: Åter från graven ges ut av Eloso Förlag och Skräcken på Wiiks herrgård är skrivet av Jonas Larsson. Omslaget är gjort av Peter Sandberg.

Spelledare: Adam Yngvesson
Robin Gustavsson: Eric Herlin
Gittan af Kroona: Martin Sellgren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s