MoN 2.2: Welcome to New York

En förskräcklig plan har satts i verket, som hotar att förstöra mänskligheten såsom vi känner den, om den går i lås. Men allt är inte förlorat. Om några modiga själar kan avslöja och sammanföra viss information, kan de stå emot mörkret och förhindra att det otänkbara sker.
I möten med mörka kulter, besynnerlig lore, hemska monster och en mängd oöverkomliga fiender, påbörjar utredarna en upptäcktsresa för att möta den ultimata skräcken. Detta är deras historia.

Detta är det nionde avsnittet av Syndikatets inspelning av Masks of Nyarlathotep, och  det andra av kapitel 2. Fyra år och ett halvt år har passerat sedan traumat i Peru och medlemmarna av Larkins expedition har spridit sig över världen och tappat kontakten med varandra. Deras enda gemensamma nämnare är den gode Jackson Elias, som efter en tids tystnad nu försöker att återsamla den gamla gruppen, den här gången i New York City. Han är något stort på spåren. Många är kallade, men vilka kommer att dyka upp och varför är Elias så nojig, han har väl inget att oroa sig för?

e02

Masks of Nyarlathotep (5th ed) är skrivet av Larry DiTillio, Lynn Willis,
Mike Mason, Lynne Hardy, Paul Fricker och Scott Dorward och är utgivet av Chaosium Inc, till deras spel Call of Cthulhu (7th ed). Omslaget är gjort av Sam Lamont och Rhys Pugh © Chaosium Inc.

Spelledare: Adam Yngvesson
David Di Fazio: Simon Karlsson
Ian O’Sullivan: Daniel Skaljac Palm
Nathaniel Fawcett: Martin Sellgren
Montgomery Hartman: Eric Herlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s