Miami 1984 – E01: Welcome to Miami!

Hoppa in i Lamborghinin och häng med på ett hisnande äventyr i en stad och en tid fylld av tropiska behag, yachtklubbar, delfiner, axelvaddar, rosa flamingos, glänsande skyskrapor och pastellfärgade strandhotell. Sedan fem år tillbaka rasar Miami Drug War mellan stadens poliskår och Medellínkartellen, som borrat sina giftiga klor djupt in i Miamis möra kött. Avenyerna och strandpromenaderna patrulleras inte bara av poliser, utan även av gängmedlemmar och knarklangare – cocaine cowboys i Ferrarri Testarossas – the players may look different, but the game is the same. And the cocaine is all devouring. This is where business shows its underside – and where there’s always something to keep a policeman busy, corrupted or not. Staden är Miami, året är 1984. Vroooooom!

I detta, det första, avsnittet får vi bekanta oss med rollpersonerna – Ronnie Rodriguez och Ray Jones. Både Ronnie och Ray är poliser i Miami, men de lever diametralt olika liv. Ronnie är en ung och het, dj:ande, uppkomling på den sexiga mordroteln, medan Ray är en deppig och bitter föredetting som förtvinar på polisstationen i Coconut Grove. Det finns väl ingen som helst chans att de två kommer att bli partners inom en snar framtid?

(Miami 1984 är ett egenskrivet scenario till vårt egna regelsystem Vanitas)

Spelledare: Adam Yngvesson
Ronnie Rodriguez: Simon Karlsson
Ray Jones: Eric Herlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s