Miami 1984 – E03: Miami Investigations

Hoppa in i Lamborghinin och häng med på ett hisnande äventyr i en stad och en tid fylld av tropiska behag, yachtklubbar, delfiner, axelvaddar, rosa flamingos, glänsande skyskrapor och pastellfärgade strandhotell. Staden är Miami, året är 1984. Vroooooom!

Ray Jones och Ronnie Rodriguez är nu officiellt partners, och de har fått sitt första fall. En man vida namn Roderick Ayala har hittats mördad, och Ray och Ronnie har redan satt tänderna i utredningen. Efter att ha undersökt brottsplatsen beger de sig nu till Ayalas ungkarls-suite i jakt på ledtrådar …

(Miami 1984 är ett egenskrivet scenario till vårt egna regelsystem Vanitas)

Spelledare: Adam Yngvesson
Ronnie Rodriguez: Simon Karlsson
Ray Jones: Eric Herlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s