Miami 1984 – E08: Miami Style Arrest

Hoppa in i Lamborghinin och häng med på ett hisnande äventyr i en stad och en tid fylld av tropiska behag, yachtklubbar, delfiner, axelvaddar, rosa flamingos, glänsande skyskrapor och pastellfärgade strandhotell. Staden är Miami, året är 1984. Vroooooom!

En stor dag väntar Ray och Ronnie – de ska försöka arrestera Josh Kowalski, Rick Ayalas misstänkte mördare. Uppgiften försvåras dock av deras respektive tillstånd, Ronnie tvingas återhämta sig efter ännu en droginducerad natt och Ray från sina hallucinationer. Hur ska detta kunna gå vägen?

Dessutom: Goda grannar, bilmekaniker och jetski-jakt!

(Miami 1984 är ett egenskrivet scenario till vårt egna regelsystem Vanitas)

Spelledare: Adam Yngvesson
Ronnie Rodriguez: Simon Karlsson
Ray Jones: Eric Herlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s