Sången om den fallande stjärnan – 07: Den stulna kantelen

Syndikatet spelar mysteriet Sången om den fallande stjärnan till Nordiska väsen. De fyra rollpersonerna Frithiof, Samuel, Ludwig och Hanok har rest till Ösel för att ta sig an sitt första uppdrag i det mytomspunna Sällskapets tjänst.

I det sjunde avsnittet återvänder rollpersonerna till Arensburg från Kali by, under hetsig debatt om bästa tillvägagångssätt. Mötet med trollen har satt spår i rollpersonerna och riskerar att splittra gruppen redan innan deras första uppdrag är slutfört. Kommer de att finna en väg för att tillsammans lösa konflikten kring paret von Kaiserlings bortbytta barn?  Kan de övertala Hugo om att återbörda kantelen och fader Cornelius om att inte bränna ner Kali by?

Nordiska väsen ges ut av Fria Ligan och mysteriet Sången om den fallande stjärnan är skrivet av Kiku Pukk Härenstam.

Spelledare: Adam Yngvesson
Frithiof Dunder: Simon Karlsson
Samuel Brandell: Martin Sellgren
Ludwig von Kaiserling: Eric Herlin
Hanok Dryselius: Daniel Skaljac Palm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s